Pohdintaa kuluneesta vuodesta

Vuosi alkaa kääntyä loppua kohden. Kuka olisi uskonut, millainen vuodesta tuli. Kuluneena vuonna moni on menettänyt työpaikkansa, yrityksensä, perheensä, terveytensä sekä läheisensä. Elämän perusrakenteita on ravisteltu. Olemme saaneet nähdä sekä lukea, kuinka monet ovat alkaneet haaveilla elämästä maalla ja enemmän rauhassa.

Itselläni on töitä riittänyt. Työskentelen kiertotalouden alalla jäteautonkuljettajana. Tässä joulun aikaan sain kuulla monilta asiakkailta siitä, kuinka he arvostavat tekemääni työtä. Se lämmitti mieltä. Työ on tuonut minulle tilanteita, jossa olen saanut astian tyhjennyksen lomassa kuunnella asiakkaiden murheita vaikka pikaisestikin. Monta kertaa olen lähdettyäni huokaissut ylöspäin ja pyytänyt apua näihin kuulemiini asioihin. On mukava huomata, kun saa olla omalla paikallaan ja tehdä työtä josta pitää.

Vuosi 2021 on vielä arvoitus. Tällä hetkellä suunnittelen soololevyä, jonka kappaleet ovat syntyneet osa viimeisen viidentoista vuoden aikana ja osa viime kuukausina. Tuottaja on hakusessa, joka antaisi lisänäkemystä kappaleisiin ja saisi niistä parhaan irti. Jos tämä levy onnistuu ja kokoontumisrajoitukset päättyvät, niin tarkoituksena on mahdollisesti tehdä myös ylistyslevy joko studioversio tai livetaltiointi. Näihin mietteisiin jätän tämän vuoden.

Seuratkaa blogiani, niin kerron kuulumisia kuukausittain.

-Niko